Vimla student mobilabonnemang för 0 kr/mån

You are currently viewing Vimla student mobilabonnemang för 0 kr/mån
Studentrabatt mobil Vimla

Om du älskar billiga priser och låga kostnader så är det här inlägget för dig!

Som student har man inte ett överflöd av pengar och ett sätt att få mer pengar till sparande eller nöjen är genom att byta sina abonnemang till så billiga som möjligt. Detta gäller allt från telefonen till hemförsäkringen, busskortet, bredband, Spotify mm.

I just det här inlägget kommer jag tipsa om vad det mobilabonnemanget som jag tycker är bäst för studenter. Nämligen Vimla! Du kan skaffa Vimla här. Länken är en tips-länk som ger dig 10kr rabatt varje månad. Just nu har dem dessutom en kampanj på 50% rabatt av priset dem första 3 månaderna.

Varför är Vimla bäst?

  • Det är billigt och man kan tipsa andra och få ner sitt pris ända till 0kr/mån
  • Dem har ingen bindningstid. Det betyder att man kan skala upp och ner sitt abonnemang på ett ögonblick (t.ex. om din surf tar slut)
  • Byt abonnemang/surfmängd med ett knapptryck i appen (så smidigt!)
  • Oanvänd surf sparas i upp till ett år
  • Det är fria sms och samtal
  • Dem har väldigt snabb och trevlig support
  • Dem har riktigt fin app som är rolig att använda

Det billigaste studentabonnemanget med 6GB kostar endast 100kr/mån (90kr/mån om du använder tips-länken) och 50kr/mån dem första 3 månaderna (40kr/mån om du använder tips-länken). Just med hjälp av deras tipsfunktion så kan du lätt få ner till månadskostnad till 0kr/mån. För en person som mig, som älskar låga fasta kostnader, så är det inte konstigt att jag rekommenderar Vimla. Köper man deras billigaste abonnemang och lyckas varva 10 personer (vänner, familj, via internet) så kommer man få sitt mobilabonnemang gratis. Hur grymt?

Hur kan det vara så billigt?

Vimla är billigt eftersom dem endast finns digitalt, det gör att dem kan spara pengar och erbjuda billigare tjänster till sina kunder. Nackdelen är att man inte kan ringa dem för support, däremot kan man maila och chatta. Jag har kontaktat deras support två gånger och fått svar riktigt snabbt. Den ena gången tror jag det tog 25 sekunder ungefär. Jag upplever alltså inte det som ett problem att man inte kan ringa deras support, och betalar gladeligen ett billigare pris för det.

Nätet Vimla har är samma nät som Telenors, så det fungerar bra. Jag har haft lika bra täckning som jag hade när jag hade Tele2.

Ett bra tips till!

Som ny kund är det rabatt på 50% dem första tre månaderna. Mitt tips är att registrera sig med ett så dyrt/stort abonnemang som du är bekväm med, då det ändå blir billigt efter rabatten.

Dem GB man har på kontot som inte förbrukas under dem första månaderna sparas sedan i ett helt år. Vilket betyder att du efter 3 månader kan sänka till det billigaste abonnemanget (då dem inte har en bindningstid) och spara pengar varje månad. När din sparade surf tar slut så kan du byta abonnemang igen med ett knapptryck i mobilen till ett högre, och sen byta ner igen osv.

Så kom igång med Vimla här!

This Post Has One Comment

Leave a Reply