Du som är ung vuxen har de allra bästa möjligheterna att lyckas med allt du vill i livet. Mest för att du har så mycket tid på dig. På den här hemsidan hittar du hjälp på vägen med din ekonomi, karriär och bostad.

Framförallt så tycker jag att det är alla ungas rättighet att få lära sig om hur man lyckas i livet. Det är ojämställt hur vissa unga får mycket mer hjälp och rådgivning tidigt i livet hemifrån, medan andra från svagare bakgrunder inte får samma hjälp eller kunskap.

Mitt mål är att hjälpa så många som möjligt genom att ge tips och råd om hur man lyckas med sina drömmar.

Du kan kontakta mig på mail: kontakt@rikedomochfrihet.se

Jag tjänar pengar på den här bloggen genom reklam och affiliate. Detta framförallt för att täcka kostnaderna med att driva hemsidan. Men alla råd och tips som ges är alltid helt ärliga och går att lita på. Affiliate Disclosure (engelska) >


För dig som är ung

Det viktigaste är att veta att allt går. Det är 100% möjligt för dig att lyckas med allt du vill med pengar, karriär & önskad livsstil.

Det är egentligen inte så svårt att bli framgångsrik. Speciellt inte när du är ung och har så mycket tid på dig att jobba mot alla dina drömmar. Du kan börja, försöka, och misslyckas 10 gånger och fortfarande inte blivit för gammal än. Men du måste veta hur du ska göra, och du måste agera smart så tidigt som möjligt.

På den här hemsida hittar du svar på:

  • Hur du tjänar pengar och skaffar ett bra jobb
  • Hur du sparar pengar och börjar investera pengar så att du blir förmögen på sikt
  • Vad du ska tänka på kring utbildning, karriär och personlig utveckling
  • Tips på hur du får ditt första boende och förstahandskontrakt

Om mig

Jag är en tjej från Göteborg med ett enormt intresserad för privatekonomi och som värderar frihet över allt annat.

Mitt personliga mål är att vara ekonomiskt fri. Det betyder att jag vill kunna leva ett liv utan att arbeta för någon annan (om jag inte själv vill). Det här lyckas jag med genom att investera pengar i fonder och aktier, samt bygga upp mitt egna företag med passiva inkomster.

Jag började spara pengar när jag var 14, investera så fort jag fyllde 18, och starta företag när jag var 19. Jag tror på att alla drömmar man har om pengar, karriär, och boende är möjliga, och att man ska våga drömma och gå efter sina drömmar.

Hoppas verkligen att allt på den här sidan kan hjälpa dig mot ditt drömliv!