Den här hemsidan finns i syfte för att ge unga vuxna i 20-30 års åldern hjälp med privatekonomi. Mer specifikt, om hur man bygger sig ekonomisk rikedom och frihet.

Det är väldigt, väldigt viktigt att kunna hantera sin privatekonomi och veta hur man tjänar pengar tidigt i livet.

Det är när man är ung som man kan maximera sina chanser för ekonomisk framgång som mest och bli förmögen på sikt.

Du kanske är i ett stadie i livet nu där du precis tagit examen från universitetet, eller plugga en utbildning, eller jobbar på ett jobb du inte ser en framtid i. Och du kanske undrar:

Hur ska jag hantera pengar? Är det genom att skaffa och behålla ett bra jobb och karriär?

Hur ska jag hantera pengar? Är det genom att skaffa och behålla ett bra jobb och karriär?

Du är inte ensam i att inte veta hur du ska börja på den här resan. Och mycket hjälp har man inte fått från utbildingssystemet.

Du kanske också tror att investeringar är något som bara äldre och riktigt smarta människor gör. Men det behöver inte stämma.

Så, hur börjar du ens? Hur får du det där första välbetalda “riktiga” jobbet? Och hur börjar du spara pengar och lära dig investera?

Viktigast är att veta att det går. Det är 100% möjligt för dig att lyckas med alla dina ekonomiska mål.

Det krävs inte mycket att bli ekonomiskt framgångsrik. Men det kan kännas som en helt främmande värld i början.

För att hjälpa till, så har jag startat den här bloggen för att dela med mig om allt du behöver kunna för att sätta igång.

Om mig

Jag är en tjej som alltid haft ett enormt intresse för att bygga mig rikedom och frihet.

Rikedom för mig handlar om både ekonomiskt frihet, genom passiva inkomster från investeringar och via egna företag.

Frihet handlar också för mig om att kunna välja själv hur jag vill leva och om jag ens vill jobba. Och om jag jobbar, så ska jag själva kunna välja vad jag sysselsätter mig med.

Jag har dock ingen önskan att helt sluta jobba. Det viktiga för mig är att jag ska kunna kontrollera mitt liv.

Men för att kunna kontrollera mitt liv så mycket som möjligt i den värld vi lever i, så måste jag ha det väldigt bra ekonomiskt ställt.

Jag har arbetat och sparat pengar sedan jag var 14 år. Jag började investera på börsen när jag var 18 och nådde mina första 500.000 kr när jag var 19.

Genom den här bloggen vill jag sprida kunskap till andra unga vuxna om hur man sköter sin privatekonomi och blir ekonomiskt trygg så snabbt som möjligt.

Jag vill också lära ut om hur man skaffar sig en bra karriär och jobb. Det är fördelaktigt att tjäna så bra som möjligt, så snabbt som möjligt.

Jag hoppas att denna bloggen kan hjälpa fler unga människor till framgång och ett drömliv.