Rikedom och frihet

Om mig

Den här bloggen riktar sig mot privatekonomi och investeringar för unga vuxna (16-35 år) som vill bygga sig en rikedom eller/och bli ekonomiskt fria.

👩🏻‍💻 Vem är jag?

Jag är 21 år och från Göteborg med stort intresse för privatekonomi och investeringar i alla dess former. Jag ser det som en hobby att investera och öka mina inkomster för att nå ekonomisk frihet. Men jag har ingen önskan att sluta jobba, utan vill istället jobba på mina egna villkor. Jag har arbetat och sparat pengar sedan 14 års ålder och har investerat på börsen i fyra år.

Artiklarna i den här bloggen kommer handla om allt jag finner intressant och som jag tycker är nyttigt att kunna inom privatekonomi och investeringar. Bloggen är också ett projekt för mig i syfte att sprida kunskap om privatekonomi och ekonomisk frihet samt ett försök att skaffa mig en inkomst genom affiliate marketing.

Jag finns på instagram @rikedomochfrihet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *